Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
    2021 YILI EDİRNE VALİLİĞİ 6. KURUM VE KURULUŞLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI
    16.12.2021

              2021 Yılı Edirne Valiliği 6. Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası 14 Aralık 2021 Salı akşamı oynanan şampiyonluk müsabakası ile sona erdi.


              Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda 13 farklı kurum ve kuruluş voleybol takımları arasında gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda üçlü finale adını yazdıran Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Voleybol takımı, sırasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Voleybol takımlarını yenerek namağlup şampiyonluğunu ilan etti. Yoğun taraftar katılımının gerçekleştiği final maçı sonunda Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Sayın Mustafa Arlı yaptığı konuşmasında “Yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle ceza infaz kurumu personelimizin sosyal ve kültürel aktivitelerden uzak kaldığını, hem moral ve motivasyonun artması hem de personelin bütünleşmesi adına çok önemli bir turnuva olduğunu, böyle güzel ve anlamlı bir turnuvada ceza infaz kurumumuzun şampiyon olmasının da ayrıca kendisini gururlandırdığını, turnuvaya katılım gösteren ve destekleyen tüm kurum personeline teşekkür ettiğini” belirtti.


              Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Voleybol takımı oyuncularına Voleybol Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Sayın Ayhan Dinç tarafından kupa ve madalyaların takdim edilmesiyle 2021 Yılı Edirne Valiliği 6. Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.
     

    Adres

    Avarız Köyü Yolu Üzeri 7.km Merkez / EDİRNE

    Telefon

    +90 (284) 224 80 53 - 54

    +90 (506) 600 61 22

    E-Posta

    edirne.ftcikisaretadalet.gov.tr